VAN DER VALK GILZE

Spare Time Van der Valk Gilze

In de Kelder van Van der Valk Gilze ligt Spare Time. Het is een next level bowlingbaan met horeca gelegenheid. Het perfect toegepaste verlichtingsplan geeft hier de speciale uitstraling en de unieke sfeer. De ruimtes zijn voorzien van een aangename sfeer waardoor de gast een unieke beleving ervaart. Het verlichtingsplan geeft de ruimte een sfeervolle ambiance en de specials die gebruikt zijn geven de ruimte een unieke uitstraling. De inzet van het verlichtingsplan en het geluid is essentieel. dEP heeft bij dit project het sfeervolle verlichtingsplan en geluidsontwerp gemaakt en de gehele installatie hiervan verzorgd. Het inschakelen van een specialist is echt een pre!

dEP de Sfeerontwerpers

dEP is hét ontwerp- en elektrotechnisch bureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met een team van professionals hebben wij bijvoorbeeld menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Daarnaast komt elke ruimte met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat de projecten van A tot Z op te leveren. Doordat het team op elkaar is ingespeeld zijn er veel voordelen voor de opdrachtgever hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen de ontwerpen aan alle wettelijke- en veiligheidseisen.

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

 • Onze rol

  Lichtontwerp lichtplan, geluidsontwerp en montage, programmering installaties

 • Jaar van oplevering

  2022

 • Opdrachtgever

  Van der Valk Gilze

 • Fotografie

  dEP

 • Website Van der Valk Gilze
TERUG VOLGENDE