Jaren 80

Sam Anders is vanaf zijn jeugd al geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met licht, beeld en geluid. Zo draaide en entertainde hij jarenlang als prijswinnend deejay – Black Jack – en was hij elk weekend volgeboekt. Sam wist precies hoe hij de juiste sfeer moest creëren en vulde hiermee elke zaak! Het was toen al duidelijk dat Sam van nature weet hoe hij een ruimte sfeervol kan maken!

Begin jaren 90

Tijdens het draaien viel het Sam op dat hij door middel van aanpassingen in de verlichting en het geluid, de sfeer in een zaak beter kon maken. Vanaf dit moment is Sam aan de slag gegaan: hij haalde de benodigde diploma’s, maakte ontwerpen en bracht zijn visie tot leven!

Midden jaren 90

Er bleek al snel veel behoefte te zijn naar Sam zijn expertise. Het ene na het andere horecabedrijf klopte bij hem aan voor het perfecte licht-, beeld- en geluidsplan. Er stroomde zoveel opdrachten binnen dat Sam het niet meer alleen kon. Al gauw had hij een aantal vaste medewerkers in dienst. Het dEP-team was geboren en samen wisten zij de ontwerpen en ideeën van Sam tot leven te brengen!

Begin 2000

Het aantal opdrachten en projecten bleef maar groeien en het bedrijf groeide mee. Robert Burgstad, die al jaren werkzaam was binnen dEP, werd Sam zijn rechterhand en ondersteunde hem op alle vlakken. Robert heeft in de nauwe samenwerking met Sam veel ervaring opgedaan en diverse opleidingen gevolgd. Samen zijn Sam en Robert het ontwerpteam! Beide ontwerpers hebben een unieke ontwerpstijl en vullen elkaar hierdoor perfect aan. Tijdens deze samenwerking komen de mooiste ideeën en ontwerpen tot stand!

2012

De locaties waar dEP zich eerder vestigde werden stuk voor stuk te klein. In 2012 kwam het pand aan de Staringlaan vrij, wat naast het (toentertijd) hoofdkantoor van dEP lag, en werd direct door Sam gekocht. Na een grote verbouwing is dEP nog steeds in beide panden gevestigd. Waar Sam voorheen alleen van kon dromen – een prachtig hoofdkantoor, een geasfalteerde oprit en eigen vlaggen die je al wapperend welkom heten – was dit nu werkelijkheid geworden! Het hoofdkantoor van dEP staat aan de Noordstaring 1 in Waddinxveen (Incl. vlaggenmasten 😉).

Jaren 2000

Het harde, gepassioneerde werk van Sam en zijn dEP-pers ging zeker niet ongezien voorbij! Zo werd dEP tweemaal genomineerd voor de Ondernemersprijs (2005 & 2015). Dit was een grote eer en voelde als erkenning voor jarenlang hard werken maar het was zeker geen reden om stil te gaan zitten. Het kan altijd nog mooier en grootser! Het blijven ontwikkelen en vernieuwen zit nou eenmaal in het DNA van dEP!

2018

Mijlpalen moet je vieren! Om de projecten en het team die dit samen realiseren in het zonnetje te zetten is het dertigjarig jubileum van dEP feestelijk gevierd! Om alle herinneren vast te leggen is er een boek uitgebracht: De magie van het licht. Onze projecten zijn stuk voor stuk bijzonder. Om dit extra te benadrukken zijn er kunstwerken van gemaakt die te zien waren tijdens een expositie in het hoofdkantoor. De bijzondere kunstwerken hangen nog steeds door het pand!

Heden

Inmiddels bestaat ons prachtige team uit ruim 50 professionals, met ieder een passie voor licht, beeld en geluid. Net zoals Sam hebben veel van onze medewerkers een passie voor muziek en begrijpen ze hierdoor perfect het belang van een juiste sfeer! We hebben zowel ontwerpers, tekenaars, engineers én monteurs in huis, die samen elk ontwerp tot leven brengen. Wij creëren volle zaken!