MIDTOWN GRILL

Midtown Grill restaurant in het Amsterdam Marriott Hotel heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Het eindresultaat is prachtig! dEP heeft het sfeervolle ontwerp voor de verlichting en het geluid gemaakt.

De nieuwe, hippe interieur is een gebalanceerde compromis tussen ‘smaakvol stoer’ en chique, uitgevoerd in een Amerikaans jasje. De verlichting versterkt het opvallende interieurontwerp van De Horeca Fabriek

De basisverlichting geeft het sfeervolle ontwerp de juiste ambiace voor elk deel van de dag en avond. Er zijn verschillende programma’s geprogrammeerd in het bedieningspaneel. Wij vinden het belangrijk dat onze producten makkelijk te bedienen zijn!

dEP is hét ontwerp- en elektrotechnischbureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met een team van professionals hebben wij menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid komt een ruimte echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers  engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat onze projecten van A tot Z op te leveren. Ons team is op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen onze ontwerpen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

 • Onze rol

  Ontwerp licht- & geluidsplan en montage

 • Jaar van oplevering

  2019

 • Opdrachtgever

  Midtown Grill

 • Locatie

  Amsterdam

 • Fotografie

  Rene van Dongen

 • Website Midtown Grill
TERUG VOLGENDE