VAN DER VALK APELDOORN – BOBBIES BAR

Bobbies Bar

In het aan de Veluwe gelegen Van der Valk Apeldoorn – Cantharel is Bar Bobbies geopend. Het is een prachtige bar waar je volop kunt genieten van de ontspannen sfeer met een hapje en drankje. Laat je verrassen door één van de heerlijke cocktails of mocktails. De perfect toegepaste sfeerverlichting geeft de bar een speciale uitstraling. De ruimte is voorzien van aangename sfeerverlichting waardoor de gast een unieke beleving ervaart en zich direct thuis voelt. Het verlichting geeft de bar en de ruimte er omheen een warme uitstraling en een unieke ambiance. De inzet van de sfeerverlichting is essentieel in een goed concept. dEP heeft bij dit project het het lichtplan gemaakt. Een goed concept kan niet zonder goede sfeerverlichting daarom is het inschakelen van een specialist is echt een pré!

dEP de Sfeerontwerpers 

dEP is hét ontwerp- en elektrotechnisch bureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met een team van professionals hebben wij bijvoorbeeld menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. De inzet van sfeerverlichting is essentieel in een goed concept. Daarnaast komt elke ruimte met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat de projecten van A tot Z op te leveren. Doordat het team op elkaar is ingespeeld zijn er veel voordelen voor de opdrachtgever hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen de ontwerpen aan alle wettelijke- en veiligheidseisen.

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

  • Fotografie

TERUG VOLGENDE