dEP zorgt voor volle zaken

OVER dEP

Wij zijn dEP de Sfeerontwerpers

dEP is hét ontwerpbureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid en elektra. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk onze projecten! Met ruim 35 jaar ervaring in horecaverlichting, kantoorverlichting, werkplekverlichting enz. hebben wij menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid komt een ruimte echt tot leven.

De kracht van dEP

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers  engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat onze projecten van A tot Z op te leveren. Ons team is op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen onze ontwerpen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

SPECIALISMES dEP

Creatief Ontwerp

Onze ontwerpen zijn altijd exclusief en worden op maat gemaakt. Voor ons is elk project uniek en weer een nieuwe uitdaging. Het uitgangspunt is altijd de basisverlichting, deze is belangrijk want hiermee creëren wij de juiste sfeer. Daarna voegen wij detailverlichting en sierverlichting toe om de gewenste uitstraling te krijgen. Bovendien ontwerpen en maken wij ook custom made armaturen en specials. Niets is te gek en alles is mogelijk. dEP staat er om bekend altijd trendsettend en vernieuwend te zijn. We hebben ervoor gekozen om merk onafhankelijk te ontwerpen. Hierdoor verwerken wij verschillende merken en producten in onze ontwerpen, om zo tot het beste resultaat te komen. Bij dEP zijn we flexibel en oplossingsgericht. We doen er alles aan om een ontwerp perfect tot leven te brengen.

Electrotechniek

Onze VCA gecertificeerde engineers en monteurs zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van elektrotechnische installaties. Bij het ontwerpen van een elektrotechnische installatie beginnen we met het verzamelen van informatie. Dit doen we bij de opdrachtgever en bij de bouw betrokken partijen. We kijken wie wat waar nodig heeft, denk hierbij aan de aansluitingen en bekabeling van keuken, bar, luchtbehandeling etc. Wanneer de plannen duidelijk zijn begint het tekenen en engineren van het E-plan. Zodra dit klaar is zijn er complete plattegronden en blokschema’s waarmee de monteurs aan de slag kunnen. Om alle verschillende onderdelen van onze installaties naadloos aan elkaar te koppelen werken we met Domotica systemen. Hiermee voorzien we onze klanten van een gebruiksvriendelijke licht- en geluidsinstallatie. Wij programmeren vooraf verschillende sfeerstanden, bijvoorbeeld dag-, avond-, feest- en schoonmaakstand zodat de sfeer in een ruimte op ieder moment van de dag en bij iedere gelegenheid optimaal is.

Service, onderhoud & support

Het is belangrijk dat de sfeer in een ruimte constant is en dat de apparatuur het te allen tijde doet. Toch kan er altijd een storing of defect ontstaan. Voor een lange en zorgeloze levensduur van onze installaties adviseren wij onze klanten om gebruik te maken van een periodiekonderhoudscontract. Met deze service worden de systemen dan 1 of 2 keer per jaar gecontroleerd en schoongemaakt. Dit helpt om storingen te voorkomen en reparaties kunnen tijdig worden uitgevoerd. Zo hebben we vaste contact momenten met onze klanten en houden we de installaties up to date. Tegelijk kijken wij ook graag met onze klanten naar de toekomst.

Met alle kennis en ervaring die wij hebben opgedaan en de synergie tussen onze expertises, durven wij vol vertrouwen te stellen dat wanneer dEP een zaak sfeervol maakt, de zaak altijd vol zit.

dEP zorgt voor (sfeer)volle zaken!

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.