ENCORE BY SIMONIS

De perfect toegepaste restaurant verlichting bij Encore by Simonis in Scheveningen nodigt gasten uit om binnen te komen. De ruimtes zijn voorzien van een aangename sfeer waar de gast zich direct thuis voelt. Bij binnenkomst vallen de custom made lichtringen boven de bar direct op! Daarnaast zijn ook de basisverlichting en gevelverlichting een echte blikvangers. De inzet van restaurant verlichting en geluid is essentieel. dEP heeft bij dit project het sfeervolle lichtontwerp en het geluidsplan gemaakt en de gehele installatie hiervan verzorgd.

dEP is hét ontwerpbureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid en elektra. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid komt een ruimte echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers  engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat onze projecten van A tot Z op te leveren. Ons team is op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen onze ontwerpen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

 

 • Onze rol

  Ontwerp licht- & geluidsplan, custom made armatuur en montage

 • Jaar van oplevering

  2017

 • Opdrachtgever

  Encore by Simonis

 • Locatie

  Scheveningen

 • Fotografie

  Victor van Leeuwen

 • Website Encore by Simonis
TERUG VOLGENDE