SIMPLY FISH

De perfect toegepaste horeca verlichting bij Simply Fish nodigt gasten uit om binnen te komen. Boven de keuken is een vide gecreëerd daar is een stalen constructie ontworpen waarin de verlichting is geïntegreerd. Het grootste deel van de verlichting is verwerkt in het interieur, waardoor de techniek en interieur naadloos in elkaar overlopen De ruimtes zijn voorzien van een aangename sfeer waar de gast zich direct thuis voelt. De sfeervolle restaurant verlichting maakt het voor de gasten aantrekkelijk om gebruik te maken van de verschillende ruimtes. De inzet van verlichting en geluid is essentieel. dEP heeft bij dit project het sfeervolle lichtontwerp en het geluidsplan gemaakt en de gehele installatie hiervan verzorgd.

dEP is hét ontwerpbureau gespecialiseerd in horeca verlichting, beeld, geluid en elektra. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid komt een ruimte echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers  engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat onze projecten van A tot Z op te leveren. Ons team is op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen onze ontwerpen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

 • Onze rol

  Ontwerp licht- & geluidsplan en montage

 • Jaar van oplevering

  2019

 • Opdrachtgever

  Simply Fish

 • Locatie

  Amsterdam

 • Fotografie

  Victor van Leeuwen

 • Website Simply Fish
TERUG VOLGENDE