MADDOX

In het gezellige centrum van Breda ligt Bar, Kitchen Venue Maddox. De perfect toegepaste Ledverlichting op de verschillende verdiepingen nodigt gasten uit om binnen te komen. De ruimtes zijn voorzien van een aangename sfeer waar de gast zich direct thuis voelt. De sfeervolle Ledverlichting geeft de bar en het restaurant een sfeervolle ambiance. Naast de binnenverlichting zijn ook de buitenverlichting en gevelverlichting een echte blikvangers. De inzet van verlichting en geluid is essentieel. dEP heeft bij dit project het sfeervolle lichtontwerp en geluidsontwerp gemaakt en de gehele installatie hiervan verzorgd het inschakelen van een specialist is echt een pre!

dEP is hét ontwerp- en elektrotechnischbureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met een team van professionals hebben wij menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid komt een ruimte echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers  engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat onze projecten van A tot Z op te leveren. Ons team is op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen onze ontwerpen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

 • Onze rol

  Lichtontwerp lichtplan, geluidsontwerp en montage, programmering installaties

 • Jaar van oplevering

  2023

 • Opdrachtgever

  Maddox

 • Fotografie

  Victor van Leeuwen

 • Website Maddox
TERUG VOLGENDE