VILLA THALIA

Villa Thalia Rotterdam staat garant voor spektakel. Bijna elke dag kunnen 300 mensen genieten van een wervelende dinnershow, waarna de zaal langzaam verandert in een club. Flessen champagne worden vliegend bij je aan tafel gebracht en de 360 graden projecties geven de illusie dat je middenin de show zit. Dep heeft ook voor dit project weer een sterk staaltje licht-, geluid-, video- en elektrotechniek laten zien.

Naast de unieke 360 graden multimedia-projectie, is Villa Thalia voorzien van het eerste vast-geinstalleerde Seven Sound LSX Line-array geluidssysteem. Voor de zeer complete lichtshow, die ingezet wordt voor de dinershow, optredens en de spectaculaire clubavonden, zijn ruim 100 stuks V-vormige custom-made digi-LED-profielen, 35 moving-heads, 50 LED-par-spots, 8 stroboscopen, 12 stage-blinders, 24 theaterspots, 300 meter RGB-traptredenprofiel en meer dan 250 dEP pinspots gebruikt.

Voor de aansturing van de indrukwekkende hoeveelheid techniek wordt onder andere gebruik gemaakt van een Grand-MA2-lichttafel en een Digi-Co-SD9T-digitale audio mengtafel.

Fotografie: Victor van Leeuwen

  • LOCATIE

    Rotterdam

  • ONZE ROL

    Verlichting + Lichtbesturing + Geluidsinstallatie + Video installatie in samenwerking

  • JAAR

    2014

  • WEBSITE