FREDDY’S GASTROBAR LEIDEN

De perfect toegepaste verlichting bij Freddy’s Gastrobar nodigt uit om binnen te komen. Een eclectische mix van ouderwetse gezelligheid, waar het altijd tijd is voor culinaire hoogstandjes en bijzondere bieren. Alle ruimtes zijn voorzien van een aangename sfeer waar de gast zich direct thuis voelt. De sfeervolle restaurant verlichting maakt het voor de gasten aantrekkelijk om gebruik te maken van het restaurant. Naast de basisverlichting zijn ook de detail- en het custom made armatuur echte blikvangers. De inzet van verlichting en geluid is essentieel. dEP heeft bij dit project het sfeervolle lichtontwerp gemaakt en de gehele installatie hiervan verzorgd.

dEP is hét ontwerpbureau gespecialiseerd in verlichting, beeld, geluid en elektra. dEP is ontstaan uit een passie voor licht en geluid (zie onze Historie). Het is lastig om in een paar zinnen te vertellen hoe het ontwerpen van sfeer precies werkt. Sfeer is iets wat ontstaat uit passie, het is iets magisch en ontastbaars. Sfeer moet je zelf beleven, zien en voelen. Ben jij klaar om dit te ervaren? bekijk ook al onze andere projecten! Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij menig kantoor, restaurant, casino, winkel en hotel doormiddel van binnenverlichting en buitenverlichting voorzien van de juiste sfeer. Met de Sfeer Driehoek licht, beeld en geluid komt een ruimte echt tot leven.

Bij dEP werken we met een vast team van meer dan 50 gepassioneerde professionals. Het team bestaat uit ontwerpers  engineers, tekenaars en (E)-monteurs, hierdoor zijn wij in staat onze projecten van A tot Z op te leveren. Ons team is op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en we snel en flexibel schakelen. De samenwerking zorgt ervoor dat ontwerpen feilloos tot leven worden gebracht door onze monteurs. Bovendien voldoen onze ontwerpen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

 

Wij creëren volle zaken! Benieuwd wat dEP voor jou kan betekenen?

  • Fotografie

TERUG VOLGENDE