CHOUCHOU SCHEVENINGEN

Aan het vernieuwde stuk boulevard van Scheveningen ligt het opvallende Restaurant ChouChou, dEP heeft het ontwerp voor de verlichting en het geluid gemaakt en de montage verzorgd. ChouChou heeft een bijzonder kleurrijk interieur, veel posities in de ruimte zijn op subtiele wijze belicht, dit geldt ook voor de planten in de plantenbakken deze komen hierdoor extra mooi uit en geven de ruimte een intiem gevoel. De grote Bar is het middelpunt van het restaurant en mede hierdoor is gekozen voor het creëren van verschillende zones waarin zowel de verlichting als het geluid onafhankelijk geregeld kan worden. De spiegelwanden met fraaie wandlampen geven de zaak breedte, in de golvende achterwand heeft dEP tussen het hout strijklicht verwerkt, dit geeft diepte en een extra dimensie. De bijzonder fraaie tafel van 5,5 meter is een echte eyecatcher geworden door de eigentijdse clusters van glazen hanglampen. Zeer opvallend is de custom made Selfie wand welke in iedere gewenste kleur is in te stellen en direct in het oog springt, je wordt als het ware naar binnengetrokken om de experience te ervaren.

  • ONZE ROL

    Ontwerp verlichting en geluid en montage

  • JAAR

    2020

  • OPDRACHTGEVER

    ChouChou

  • URL