Media

dEP en haar klanten verschijnen regelmatig in de media; vakbladen, online forums, social media en kranten.

Bar en grillrestaurant Ter Marsch & Co ligt aan de Amsterdamse Bloemenmarkt welke een inspiratiebron was voor de metamorfose van het interieur. dEP heeft het ontwerp voor de verlichting en het geluid gemaakt. Bekijk de artikelen op de sites van:

Entree Magazine: http://bit.ly/30dkgl7

Misset Horeca: http://bit.ly/2XsqXOy


Stan & Co Amsterdam is gevestigd in de oude Diamantbeurs welke is omgetoverd tot Capital C, de creatieve ontmoetingsplaats van Amsterdam. dEP heeft het ontwerp voor de verlichting en het geluid gemaakt en de elektrotechnische installatie verzorgd. Bekijk het artikel op de site van:

Entree Magazine: http://bit.ly/2FTWfbf

Objekt International: http://bit.ly/2JAs9vB


Rum Club Utrecht heeft een verrassende uitstraling en geeft je het gevoel in de Caraïben te zijn. Net als bij de The Streetfood Club heeft dEP ook bij de Rum Club het ontwerp voor de verlichting en het geluid gemaakt en de installatie verzorgd. Bekijk het artikel op de site van:

Entree Magazine: http://bit.ly/2xGNdtP


De drie ingrediënten voor een goed horeca concept.

Muziek, verlichting en temperatuur zijn essentieel in de Horeca. Project en conceptontwikkelaar Fred Bus van Debuut Horeca vertelt over het belang van deze ingrediënten in een goed horecaconcept  Bekijk het artikel op de site van:

Misset: http://bit.ly/2KZwBWR