Video’s

Driedimensionale videomapping – Danzig – Den Haag

Op verzoek van Café Danzig in Den Haag hebben wij onlangs een unieke special ontwikkeld voor de branding van het merk: Jägermeister.

Door met een hoog ansi-lumen beamer op, een geometrische benadering van, het Jägermeister beeldmerk te projecteren hebben we een driedimensionale video mapping gerealiseerd.

Deze manier van branding bied een oneindige mogelijkheid in creatieve input, zo kan het beeldmateriaal live worden ge-update en kan de licht-jockey bepalen of hij dit item mee neemt in zijn lichtshow of dat hij de branding liever  “stand alone” laat draaien.

Dit concept van ontwerper Sam jr (DEP) is uitgevoerd in samenwerking met kunstenaar Joost Goudriaan (HoedKetoer) en video editor Steven Kuis (Venour).

Club NYX – Amsterdam


Onder grote belangstelling is op 4 oktober de schakelaar in  de vernieuwde club NYX van ‘OFF’  naar ‘ON’ gezet. Met deze club, die mede dankzij de creativiteit van DEP is vernieuwd, maar toch ook vertrouwd is gebleven, beschikt de Reguliersdwarsstraat en Amsterdam eindelijk weer over een club die perfect aansluit op deze locatie.

Condor City – Den Haag

DEP heeft op verzoek diverse kroonluchters geleverd en voorzien van warm witte basis verlichting & RGB  voor het kleuren van de kroonluchters.