NAUTILUS EGMOND AAN ZEE

Nautilus aan Zee is een compleet nieuw en onder architectuur gebouwd strandpaviljoen. dEP heeft de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor alle ruimtes en deze te voorzien van sfeervolle verlichting, video en geluidsfaciliteiten. Voor de basisverlichting is gekozen voor zwarte spots aan zwarte rails. De sfeerverlichting is samengesteld uit lampen die passen bij het strand en de zee en zijn grotendeels gemaakt van touw en riet. De glazen lampen hebben een druppelvorm die doet lijken op de vorm van boeien in het water. De voorgeprogrammeerde geluid en lichtstanden zijn makkelijk door het personeel te bedienen zij kunnen zo direct inspelen op de veranderlijke lichtsituatie aan de kust.

Fotografie: Victor van Leeuwen

  • LOCATIE

    Egmond aan Zee

  • ONZE ROL

    Basisverlichting, sierverlichting, besturing en installatie.

  • JAAR

    2018 / 2019

  • URL